onsdag 9 juni 2010

Längtar ut..

Jag längtar ut till mitt grönsaksland men vädret säger att det är bättre att jag är inne och städar...och så får det nog bli. För det behövs verkligen! I synnerhet som vi är lite lata med att ta av oss sandalerna när vi springer ut och in i köket.... ;-)

Men jag hoppas det lättar upp under dagen för virket som skall bli träsargar till ytterligare tre grönsaksbäddar har kommit och sargarna vill jag snickra ihop så snart som möjligt. För skall det hinna bli några grönsaker i de tre sista landen så behöver jag snart så och få ut de sista förkultiverade kålen.

4 kommentarer:

 1. Här är det så himla trist väder så man kan spy på det... Gråkallt och regnet hänger ner och kan släppa vilken sekund som helst... Fast det är ju lite mysigt att sitta inne och mysa oxå.. Fast har man arbete och göra ute är det ju himla trist... Städa idag, "utelek" imorgon ;-)

  SvaraRadera
 2. Kära Fru Purjo!
  Vilken fin blogg du har. Och aldrig har jag sett den förut! Otroligt. Nu när jag har hittat dig kommer jag att besöka dig ofta. Kanske kan du bjuda på något från landet?

  SvaraRadera
 3. Réene: En fördel med regnandet är att jag inte behöver vattna allt jag sått.... :-)

  Anonym: Välkommen, välkommen!! Roligt att du gillar min blogg :-)

  SvaraRadera
 4. Anonym/AK: Och du är välkommen hit så bjuder jag på massa gott :-)

  SvaraRadera