fredag 27 augusti 2010

Tygilityg...

Jag har väl egentligen köpstopp på tyg...har ju liksom rätt möe tyg som ligger och väntar på att bli något snyggt. Dessutom har jag lite ont i plånboken efter en synnerligen dyr vecka på Gotland. I och för sig var veckan värd varenda krona....men det gör ju inte att jag har mer pengar i plånboken den här månaden.

Men att besöka Gårda Textil brukar inte vara så "nyttigt" när man har köpstopp på tyg...det slutar aldrig väl. Denna gång hittade jag ett snyggt rutigt linnetyg som jag tänkte sy en tunika i, samt ett småblommit finfint bomullstyg.

Vi konstaterade i butiken att det blommiga tyget var sött men inte klibbigt.... ;-)

Egentligen är inget av tygerna "typiskt mig", framför allt inte färgmässigt. Jag gillar färg, gärna höstfärger, och därmed försvinner ofta svart och vitt bort. Och av alla färger så är blått den färg som jag oftast tycker är minst intressant. Men tydligen gällde inte de "färgreglerna" idag  ;-)

3 kommentarer:

 1. Underbart vackra tyger! Tur du lyckades övertala dig själv;)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Ont i plånboken var ett bra uttryck! Lätt hänt så här efter semestern och tyvärr inte alls särskilt bra kombination med den nypåkomna lusten att "höstrydda". Gårda Textil får det bli en tur till för att söka tyg till mitt nya lilla sovrumsprojekt. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Madame C: Tygerna var kanonfina....och gick liksom inte att motstå. :)

  Mimmi: Gårda Textil är helt klart värt ett besök...de har hur mycket kvalitetstyger som helst.

  SvaraRadera