söndag 15 augusti 2010

På väg hem...

Nu sitter vi på tåget hem. Vi lämnade Gotland tio i nio i morse med färjan som tog oss till Nynäshamn, därefter blev det buss till Stockholm. Vi fick några timmar i Stockholm innan tåget lämnade stora staden och då passade vi på att besöka Medeltidsmuseet. Måste ju återvända till nutiden långsamt och försiktigt...;-)

Här kommer några bilder från gårdagen, vår sista dag på Medeltidsveckan....


Sista dagen hittade vi ett underbart litet kafé, Café Gula Huset. Inte så medeltida men otroligt mysigt och gulligt....och otroligt gott fikabröd  :)


Makens lycka var gjord när han hittade den här gamla maskinen från Kina...


I går såg vi ut så här.  Då det var ordentligt varmt skippade vi yllekläderna och "nöjde oss" med kläder i svalt linne,,,,


7 kommentarer:

 1. Vilken fin vecka ni har haft!
  Men nu blir det nog kackel i hönshuset när ni är tillbaka;)

  SvaraRadera
 2. Förstår precis detta med att det blir svårt att lämna... När jag var i USA hade jag svårt att börja prata svenska igen efter 2 veckors intensiv engelskakurs! Vad man kan vänja sig fort!

  SvaraRadera
 3. Åhh, vad kul; ni är ju också medeltidsnördar!
  Jag och min partner brukar också åka till mtv.

  SvaraRadera
 4. Melinda: Fikat var grymt gott...önskar bara vi upptäckte stället i början av veckan och inte sista dagen :)

  Mowe: Jag har faktiskt saknat hönsen under veckan....så det var verkligen roligt att komma hem och få lyssna på deras kacklanden :)

  Renée: MTV skulle jag kunna vara på länge...tror jag. Men då skulle jag behövt en större plånbok...för hundan vad dyrt det var på medeltiden ;)

  Ekomuppen: Japp....i synnerhet under MTV är vi väldans medeltidsnördar. Vi brukar även besöka Bohus....men det vart inget i år :)

  SvaraRadera
 5. Нi thеre, just bесamе aware of yοur blog
  through Google, and found thаt it's really informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

  Take a look at my blog post; small loans

  SvaraRadera
 6. Hіghly еnergetic article, I liked that a lοt.

  Wіll there be a part 2?

  Alsο νisit my рage payday loans

  SvaraRadera