lördag 14 augusti 2010

Sista dagen...

Medeltidsveckan har varit helt underbar....som alltid! Och nu är det bara en dag kvar....känns faktiskt sorgligt att vi skall åka hem tidigt i morgon. Jag hade utan vidare kunnat vara här en vecka till...

Vi har hunnit lära känna många under de nio gångerna vi har besökt Medeltidsveckan och vi har lärt känna några till även i år. Många av vännerna träffar vi bara under den här veckan så jag hoppas de alla kommer till Visby även nästa år :)

Alla arrangemang; föreläsningar, marknader, uppträdanden och alla spontana händelser bidrar förstås otroligt mycket till upplevelsen.....och inte minsta alla de tusentals besökare som klär upp sig i medeltidskläder gör att den här veckan blir helt oförglömglig och gör att vi återkommer år efter år. Sen är själva Visby en upplevelse i sig med sina medeltida stenhus och smala gränder. Är man det minsta intresserad av historia så är Visby en guldgruva.

Sen är det väääääldigt roligt att få klä upp sig i sina medeltidskläder. Och för varje år förbättra rekvisita och kläder...roligt, roligt.

Så det blir nog en Medeltidsvecka även nästa år för oss...  :-)

4 kommentarer:

 1. Så roligt att du har velat dela med dig av allt skoj! Jag hoppas verkligen du åker dit och berättar nästa år oxå :-)

  SvaraRadera
 2. Det verkar ha varit en lyckad vecka! Ser verkligen jätte mysigt ut!!

  SvaraRadera
 3. Vad fina kläder ni har. Har du sytt allt själv? Man blir ju riktigt sugen på en medeltidsvecka. Jag har aldrig varit på Gotland, men sambon pratar om det än. Fast då mer i "4W termer".
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Renée: Om inget oförutsett händer så blir det Visby även nästa år... och säkert en och annan bild :-)

  Melinda: Vi har haft det kanon...hur mysigt som helst :)

  Anna: Japp jag har sytt våra kläder, men inte allt på en gång. Det har blivit lite nytt inför varje resa.
  Kan absolut rekomendera en resa till Gotland och Medeltidsveckan...

  SvaraRadera