lördag 7 augusti 2010

Cellskräck....

Min blogg kommer den närmaste åtta dagarna ha ett litet annat innehåll en vad som är brukligt. Det kommer inte att handla om höns, odlingar eller annat som händer på vår lilla gård utan om våra "äventyr" under Medeltidsveckan i Visby. Hoppas du har överseende med detta. Tycker du däremot att det är höjden av nörderi att springa runt i en låtsatsmedeltid så ses vi nästa måndag.....annars välkommen till "medeltiden".

Vi har just installerat oss i en på tok för liten cell (enligt mig) på Visby Fängelse Vandrahem. Jag är oändligt glad för att vi är här som turister på ett vandrahem och inte som fångar i en cell på den "gamla goda tiden".....

7 kommentarer:

 1. Ja inte såg det stort ut! Hoppas det har ett fönster!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni inte är fler än två och att ni får riktigt trevligt! :-)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande att få vara med på medletidsveckan! Visby och Gotland i sig är ju inte heller helt fel. Hoppas du står ut i din cell. Tur att det är en kort vistelse. Vissa får ju stanna betydligt längre;) Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Oh, ja så nördigt ;-) Men vad kul att få höra om något som vi själva inte ägnar oss åt. Nörda på och ha riktigt roligt!

  SvaraRadera
 5. Vår cell/rum är rätt vidrigt trångt. När vi skall ta på oss våra klädergår på varandra eller slår emot sängen eller hyllan. Men vi är inte här mer än för att sova och klä upp/ut oss...så det är rätt ok ;)

  ...och det finns tack och lov ett fönster som går att öppna....(med galler ;)

  SvaraRadera