torsdag 26 augusti 2010

Borta...

När jag kom till hönshuset i kväll så hittade jag inte Agdas svarta kyckling. Letade inne och letade ute och jag letade inne...men borta!?

Fann den till slut, halvt dold i ströet inne hos Agda,...död!! Så himla tråkigt. :(

Jag har ingen aning vad som hänt. Kanske var den sjuk eller så har den råkat ut för en olycka. Det kan ju gå snabbt. De andra två kycklingarna verkar, som väl är, pigga och friska. De far runt som små gula bollar runt Agda....hoppas de fortsätter så.

8 kommentarer:

 1. Nej, nej nej... Aldrig kul när ens djur dör vad det än är för djur! Hoppas de andra klarar sig och växer sig stora...

  SvaraRadera
 2. Usch, alltid lika tråkigt! :(

  SvaraRadera
 3. Åh det är alltid så tråkigt när de små dör så där. Men värre är när de bara är borta och man inte vet vad som kan ha hänt.

  SvaraRadera
 4. Sorgligt! Små djur dör så lätt och man kan ju inte veta varför. I vintras dog vår ena kanin, men den andra hon lever och mår bra.

  SvaraRadera
 5. Det gör lite ont i mitt hjärta nu. Hoppas att den lilla svarta har kommit till en fin hönshimmel.

  SvaraRadera
 6. Visst är det hemskt. Jag kom hem igår och hittade den ene lille tuppkycklingen drunknad i ankornas balja. Det gör ont i hjärtat och jag skäms för att jag inte insett risken förut.
  /Anna

  SvaraRadera
 7. Det är alltid tråkigt när de dör även en liten kyckling. Och när det kommer till djur som man levt länge med som katter, hundar eller andra husdjur så är det svart i hjärtat länge efteråt.

  Myggan: Förstår hur du känner det....man blir arg på sig själv för att man inte insåg vad som kunde hända...

  SvaraRadera