Grönsakslandet

Här samlar jag alla mina bilder från mitt fotoprojekt och här hittar du de inlägg jag har gjort i samband med fotoprojektet.

Lite kort om bakgrunden till min fotoidé
Under några år höll jag på med ett fotoprojekt där jag under varje helg tog en panoramabild ut över byn med syfte att se årstidernas skiftningar och även förändringarna mellan åren. Nu gör jag ett motsvarande fotoprojekt men nu för grönsakslandet. Jag tar en översiktsbild över hela grönsakslandet varje söndag som jag sen visar i bloggen samt lägger ut här. 

Allt eftersom bilderna kommer på plats går det att följa årstiderna växlingar och utvecklingen i grönsaksbäddarna. Häng gärna på med en egen fotoserie över ditt grönsaksland så lägger jag in länken till din fotoprojekt här  :-)

29 maj: Nu ser det inte längre ut som om vi odlar maskrosor ;-)
 

15 maj: Vår och maskrosorna blommar fint i de bäddar som ännu inte är uppgrävda. 


1 maj 2011: I bädden, i förgrunden, växer det haverrot och svartrot.......samt en jädrans massa ogräs. Bäddarna grävs upp och sås allt eftersom....ännu några bäddar kvar

24 april: Det är grönt och det växer något så otroligt. Under hela veckan har det varit sommarvarmt och det har verkligen gett resultat.

16 april: Det börjar bli grönt och i landen börjar svartrot, haverrot och palsternackan få blast igen efter övervintringen i jorden.

11 april: Utemöblerna är på plats.

3 april 2011: Allt är fortfarande gråbeigt, men nu är snön i alla fall borta.

27 mars 2011: Då var det äntligen barmark...men bara ett par timmar efter jag tagit kortet var det vitt igen.

20 mars 2011: Det hade nästan blivit barmark men så kom mer snö!

13 mars 2011: Snön har minskat under veckan som gått,
men än är det ett tag till sådd.

 6 mars 2011: Grönsaksbäddarna anas under snön...