söndag 6 mars 2011

Fotoprojekt - Grönsakslandet, 6 mars


Under några år höll jag på med ett fotoprojekt där jag tog en panoramabild ut över byn varje lördag förmiddag....eller nästan varje lördag eller söndag....med syfte att se årstidernas skiftningar och även förändringarna mellan åren. Kan säga att jag var rätt duktig på att tala om när till exempel snön försvann på våren de åren. Och skulle jag ha glömt var det ju lätt att kolla.

Tänkte jag skulle börja något liknande fotoprojekt, men för grönsakslandet denna gång. Jag kommer nog inte vara fullt så ambitiös, men jag skall försöka fota grönsakslandet ett par, tre gånger per månad för att kunna följa årstiderna växlingar och utvecklingen i grönsaksbäddarna. Bilderna kommer jag att förstås visa här i bloggen och de kommer även att finnas samlade under Grönsakslandsfliken. Där är det ju tämligen inaktuellt just nu....

Här ovan kan du se årets första bild från grönsakslandet och som synes, och inte helt oväntat, är det fortfarande snö och vinter som dominerar.

Här nedan har jag samlat bilderna från mitt förra fotoprojekt för de år som jag höll på och för början av mars. Det går ju lätt att konstatera att våren kom något tidigare ett år.... ;-)

4 mars 2006

3 mars 2007

 8 mars 2008

8 mars 2009

4 kommentarer:

  1. Vad våren kommit långt 2008. Bra för minnet med kort! Ha en fin fin kväll/Gela

    SvaraRadera