onsdag 22 juni 2011

Söndertuggad :/

Vår lille söte Felix har varit i slagsmål i natt och fåt stryk något så ordentligt. Han har bit- och rivmärken precis överallt. I synnerhet hans framben har råkat riktigt illa ut och har blivit helt sönderbitna.

I förmiddags blev det ett besök till smådjurkliniken som har gjort rent och plåstrat om hans sår. I morn skall det bli återbesök och då kommer veterinären ge mer besked om hur vi bäst skall sköta om kissen och hans sår.

Just nu ligger han helt groggy på köksgolvet med bandage om frambenen och en tratt om huvudet. Ynkligare katt är svårt att tänka sig. Stackars liten...

Sent i går kväll när jag skulle ropa in Felix för natten hörde jag hur katter skrek och fräste åt varandra. Men när jag kom ut var allt tyst och inte fann jag några katter heller.

I morse var Felix fortfarande borta men maken fann honom till slut....helt blodig och tilltufsad inne i ladugården. Vi vågade knappt röra honom av rädsla att han hade brutit något. Han såg så stukad ut och rörde sig så konstigt. Tack och lov fick vi en snabb tid hos smådjurskliniken inne i stan.

5 kommentarer:

 1. Men va ruskigt! det e så hemskt då ens husdjur blir sjuka - då de inte kan berätta var de har ont! Hoppas han har kvar litet av sina sju liv!!

  SvaraRadera
 2. Nej vad hemskt !! katter kan verkligen göra illa varandra när det gäller. Hoppas allt går bra och att såren läker! :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas han är på bättringsvägen snart!!

  SvaraRadera
 4. Stackars liten, hoppas verkligen han kryar på sig/Marie(hönsmamman i klövsta)

  SvaraRadera
 5. Usch så tråkigt! Jag håller tummarna för att Felix snabbt kryar på sig.

  SvaraRadera