tisdag 18 januari 2011

Virkar mormorsrutor


Jag vírkar mormorsrutor....små mormorsrutor. Få se vad det blir av det hela....men ett är då säkert...det lär aldrig bli ett sängöverkast!

5 kommentarer:

 1. Du uppdaterade medan jag sökte mig omkring på bloggen :)
  Jag har just hittat hit. Det är kul att läsa om dina höns. Jag och min man funderar på att skaffa höns så det är intressant :)
  Vad otroligt duktig du är på att sy!

  SvaraRadera
 2. Skulle behövar rätt många mormorsrutor till ett sängöverkast... ha det bra/Gela

  SvaraRadera
 3. Hej kära du, fastnade helt fast här på din underbara blogg. Vill bara säga att den är helt toppen. Jag gillar dessa sidobilden som är klickbara och man kommer till inläggen om tex renovering. Jätte bra. Och undan gubbar!!!! JAG vill ha höns!!!! Men här där jag bor skall det vara grannars tillåtelse och fram för allt makes som har lagt sig på tvären. Men tycker de skulle passa såååååååå bra i nedersta delen av tornet. Den ide´n har jag inte ens vågat nämna för magen. Det skall ju bli vinkällare. Låter väl lite mera sofistikerat än hönshus.... Men tills vi kommit så långt kan det ju bo några häns där eller....
  Tack för en väldigt inspirerande blogg. Blir så glad av att läsa den!!!
  Stooor kram /Gela

  SvaraRadera
 4. Himlars va små rutorna är..Ska bli kul att se va det blir av dom..
  /majsan

  SvaraRadera
 5. Evasleva: Höns kan jag verkligen varmt rekomendera. Rena lyckopillren...och stresshormonerna rasar snabbt när man hälsar på hos dem i deras värld.

  Och varmt välkommen till min blogg....roligt att du hittat hit :-)

  Gela: Vad glad jag blir. Jag pillar på med bloggen och skriver om det som roar mig i vardagen...stort som smått. Det känns mycket fint att det kan ge lite inspiration och glädje till någon annan :)

  Hoppas du också blir med höns :)

  Majsan: Hittade en väldans tunn virknål ibland mina handarbetsprylar och på loppisen för att tag sedan köpte jag en liten ask med tunnt, tunnt garn....och på den vägen är det. Om det blir något färdgigt av det återstår att se :)

  SvaraRadera