torsdag 22 juli 2010

Oemotståndligt...

"En ny låda!!!....Åååå jag måste bara krypa ner i den....tänk vad mysigt det kommer att bli"....eller hur tänker en katt när de ser en låda?? De kan i alla fall inte stå emot en ny och tom låda, inte ens en för liten låda går att stå emot. Den måste bara tas i anspråk...

Igår kom brevbäraren med vår bokbeställning Föraktade falukorv, om ketchupkrig och fredagsmys, av Karin Ahlborg, och maken hann inte mer än ta ur boken ur pappkartongen innan Salix såg kartongen som sin. 

Salix vände och vred på sig, men hur hon än jobbade för att komma ner i kartongen så ville minst en kroppsdel hänga utanför. Men skam den som ger sig och till slut hade hon lyckats vika ihop sig såpass att hon fick plats....nästan. Det såg inte för bekvämt ut och det var det nog inte heller för Salix såg lite ansträngd ut i sin nya kartong.

Jag letade fram en lite större pappkartong och ställde intill henne och det tog inte många sekunder förrän hon bytte kartong och lade sig tillrätta i den större och betydligt bekvämare kartongen. Nu fick hela Salix plats och det gick till och med att sträcka ut frambenen....gött  :-)

Ha överseende med bildkvalitén...det var skumt på golvet och Salix var snabb när hon försökte ta sig ner i lådan  ;-)

2 kommentarer:

  1. Nämen guuu vad söt!!! Ja, jag fattar inte vad det är med de där kartongerna. Men det såg verkligen inte skönt ut i den lilla kartongen, men man ska pressa ner sig där ändå!!

    SvaraRadera
  2. Pappåsar, lådor, kartonger....allt som ger en avgränsad yta att ligga på är intressant :-)

    SvaraRadera