torsdag 15 juli 2010

Jag blir så trött....

Regnet strilar ner från en jämngrå himmel. Ett helt vanligt regn från ett helt vanligt grå himmel. Inga dunder och brak och inga störtfloder med vatten som hotar att dränka en när man går ut...utan helt enkelt ett "normalt" regnande.

Men det är inte det jag är trött på för sommaren har i år inte bjudit på så många "normala" regn att det går att vara trött på regnandet. Men när jag skulle ut tog jag på mig min otrooooligt orangea regnjacka av klassisk modell, inköpt på en torgmarknad i Ulricehamn för en herrans massa år sedan för nästan inga pengar alls.

Det som gjorde mig väldans trött var att jag fann 5 fina Hedemora ägg i fickan!? Min första tanke var: När använde jag regnjackans sist?? Svaret är att jag kommer inte ihåg...SUCK!! Gillar verkligen inte att slänga ägg i soporna, men vad annat finns det att göra? Det har ju inte direkt varit svalt i hallen där regnjackan har hängt....

Jag blir så trött på mig själv.....blääää....

4 kommentarer:

 1. Otvättade ägg håller länge! Knäck dem. Luktar de inte illa så är det bara att äta!

  SvaraRadera
 2. Man kan väl oxå lägga dom i ett glas vatten och se om dom sjunker eller inte. Tror de håller längre än man tror.

  SvaraRadera
 3. Visst katten kan man bli trött på sig själv ibland?! Man kan ju nästan tro att man är senildement vissa dagar :-)

  By the way, underbara bilder från sockerinhandlandet!
  /Bondjäntan

  SvaraRadera
 4. Jag knäckte äggen och kollade hur de luktade....de luktade ägg :)

  Men vitan var något lös så de var nog inte purfärska. Jag stekte äggröra och gav dem till hönsen....de blev väldans glada....och jag med för att jag slapp slänga äggen :)

  SvaraRadera