söndag 11 juli 2010

Hade helt glömt....

Jag hade helt förträngt från tidigare somrar att en sommar även innebär 1) en uppsjö med varianter av bit- och stickdjur, vilka lämnar kliiga och röda märken på armar, ben, hals, rygg och alla andra ställen på kroppen som de kommer åt, 2) övermäktigt värmefuktigt väder i samband med åska som gör att svetten rinner, forsar, flödar ur varenda por på kroppen, 3) ogräs i en variationsrikedom och livskraft som överträffar alla perenna blommor och som lätt skulle ta över alla blomsterland på en halv vecka om jag inte nitiskt går runt med spade och renshacka morgon och kväll (i alla fall ibland går runt nitiskt), 4) allehanda rivsår, blåmärken, skrapmärken eftersom jag på sommaren förvandlas till en husrenoverare, slyröjare, stengrävare och.......5).....

....men......jag tycker, likt förbannat, att sommaren är helt UNDERBAR!! :-)

4 kommentarer:

 1. Visst, visst, men EN mulen dag på fyra veckor är väl inte för mycket att önska!? ;-)

  SvaraRadera
 2. Idag har det både varit mulet och regnat....åskväder!! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag bara längtar efter lite regn så man kan andas igen... Det har börjat blåsa rätt mkt, ett tecken måste det väl vara?

  SvaraRadera
 4. Ha ha! Jag gillar hösten bäst, när temperaturen går ner men när det fortfarande oftast är fint väder, fin natur och varmt i vattnet. :)

  SvaraRadera