onsdag 6 oktober 2010

Höstdepp?


Kan även katter lida av för lite ljus? Har vi en höstdeppig katt?

Salix skriker och ylar mest hela tiden. Hon är en pratig katt men brukar inte vara fullt så gnällig som hon är just nu. I vanliga fall går det oftast även lista ut var skon klämmer. Hon ylar för att hon vill ha mat (oftast) eller hon ylar för att hon vill ha kel (tämligen vanligt det med vid närmare eftertanke).....men nu verkar inte ens kel och mat räcka för att göra henne tyst och nöjd.

Yl, skrik, svansa efter, jama och ännu mera yl.... försöka sitta på bordet när vi äter....yla vid dörren för att komma ut, sitta i fönstret och vilja in....sätta sig vid dörren och jama sig ut, sätta sig i ett fönstret en minut senare för att komma in.....lite mer jam och skrik.....

Gissa om jag börjar bli småtrött på sötnosen....  ;-)

4 kommentarer:

 1. När du säger det beter sig mina katter också konstigt. Fast de jamar inte, de är mest allmänt vettskrämda. Jag kanske har spöken i huset?

  SvaraRadera
 2. Oj, det där lät ju nästan lite oroväckande...

  SvaraRadera
 3. Så trist... Jag ska ju skaffa kisse snart och detta gör mig en aning oroad...

  SvaraRadera
 4. Renée: Du behöver nog inte oroa dig för katter är så olika. Så det beror nog helt och hållet på vilket ras och temprament katten har.

  Salix har alltid varit en pratig katt, vilket Felix inte alls är. De är över huvud taget väldans olika trots att de är syskon.

  /Fru Purjo

  SvaraRadera