måndag 20 september 2010

Höstmörker

Det här med höstmörker passar väldans dåligt ihop med mig. Visst kan det vara mysigt att få kura inne när det mörknar ute - uppkrupen i soffan tillsammans med en bra bok, en varm och go filt och en kopp te.

Men!!

För att verkligen få behållning av allt detta mys i höstmörkret så krävs det viss vakenhet! Och det är just där skon klämmer. Jag blir så otrooooooligt sömnig av mörker. Jag vill bara sova. Kryper jag upp i soffan med en varm och go filt så lär jag ganska så snart göra det också...hur bra boken än är.

När solen går ner gör jag det med och då hjälper inga levande ljus i världen. Skall jag hålla mig hyfsat vaken så behövs ordentlig belysning....typ lysrör i kubik. Och då vart det inte så mysigt längre....

Men i januari brukar det bli bättre, dels har jag äntligen vant mig vid mörkret plus att det har börjat gå mot ljusare tider....även om det knappt märks de första veckorna.

6 kommentarer:

 1. Underbart med sovande kissar. Så söta!!

  SvaraRadera
 2. Hannele: Visst är det mysigt om man kan hålla sig vaken ;)

  Melinda: Mmmm....hundra gånger sötare än vad jag är när jag somnar i soffan ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis, har samma problem, fredagkvällar ska vi inte tala om....man planerar att mysa och ha det skönt och vips så har man somnat.....typiskt!

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Mitt första besök här inne, hittade hit via 36 organic m2, men absolut inte det sista! Vilken fantastiskt fin sida du byggt upp! Och vilket härligt liv, vi är snart där också. Inte riktigt ännu, men en dag så! Dock saknar jag flera likasinnade i min omgivning, blev så glad när jag såg att du också bodde i Skaraborg!!

  På återseende!
  Mvh Carolina

  SvaraRadera
 5. Ekoman: Välkommen till min blogg :)

  SvaraRadera