tisdag 28 december 2010

Blåblommig bomullsblus


Idag har jag suttit vid min gamla symaskin och sytt på en blåblommig bomullsblus. Modellen skissade jag fram i oktober och då gjorde jag även mönstret till blusen. Sen dess har den legat och väntat på att jag skulle få tid och lust för att sy ihop blusen. Jag har ju mest varit inne på garn och sticke under den senaste tiden  ;-)


Jag har i och för sig sytt klart fleecetröjan som jag också började på när jag ritade mönstret till blusen, men i övrigt är det mest sticket som har lockat.

Men nu när jag är julledig och jag kan ägna längre sammanhängande stunder åt att sy är det väldans roligt att ta tag i mina sömnadsprojekt. Få se hur mycket jag hinner med under min ledighet.

6 kommentarer:

 1. Vad roligt det måste vara att kunna sy sina egna kläder. är lite avis. Har inte den förmågan, vi kanske kan byta kruka mot blus....

  SvaraRadera
 2. Blommig blus i all ära, men hur mår hönerna? Jag saknar dom...
  Roger S

  SvaraRadera
 3. Nu vill vi se både tröjan och blusen på bild när allt är klart.
  mvh Lena

  SvaraRadera
 4. Tycker du både skriver och fotar bra

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt att kunna sy mina egna kläder. Blir bara inte så mycket som jag skulle vilja. Det tar ju sin tid att göra allt från modell, mönster, tillklippning och sömnad. Och så har jag ju mer än ett intresse.... ;-)

  Lena: Bilder kommer :-)

  Ann: Roligt att du gillar det jag skriver och fotar :-)

  SvaraRadera