måndag 21 februari 2011

Har fått en utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse, "Liebster Blog", av Anna H med bloggen Lill-Hastra Trädgård. Tack, tack....roligt att min blogg kan vara till glädje och nöje....och förhoppningsvis till lite inspiration för ett hönsigare och grönare liv  :-)

I "manualen" för utmärkelsen står följande:
•Det är en blogg-award som du har möjligheten att dela ut till dina 3-5 favoritbloggar som har mindre än 100 följare.•Du meddelar bloggaren genom att skriva en kommentar i deras blogg. Du berättar att deras blogg är en av dina favoriter och att den har blivit utnämnd till en Liebster Blog Award.
•Den som mottager utmärkelsen/awarden skickar länken till personen som delade ut den och till fem av hans/hennes favoritbloggar med mindre än 100 följare.

Jag tycker ärligt talat sånt här är styggt svårt. För alla som finns i min blogglista är ju mina favoriter på ett eller annat sätt. Och sen välja ut några...hmm. Så jag tycker att alla är värda en award och får gärna ta åt säg äran av "Liebster Blog"  :-)
 
Men jag vill nog ändå passa på att rikta lite extra uppmärksamhet till tre bloggar:
 
Bondjäntan är en av de bloggar som jag först började följa som ny i bloggvärlden och alltid har uppskattat att besöka. Jag gillar och känner igen mig i hennes värderingar kring bland annat hållbar livsstil och mat, intressen för djur och då i synnerhet höns, odlingar och böcker och inte minst så uppskattar jag hennes sätt att formulera sig. Så missa inte hennes fina blogg...
 
Tove med bloggen Det goda livet har en underbar självdistans och en minst lika underbar förmåga att formulera sig om saker och ting i vår minst sagt galna värld. Mitt i prick....du satte ord på mina tankar....kunde verkligen inte formulerat det bättre själv....är kommentarer jag ofta kan skriva efter hennes inlägg. Hon bjuder helt klart på sig själv....
 
Och för er som inte kan få nog av hönsbilder och blogginlägg om höns kan jag varmt rekommendera att besöka Eggeby. Majsan bjuder på det mesta som händer i hönshuset och alla de tokerier som hennes älskade fjäderfä hittar på. Roligt och totalt hönsodistanserat  :-)

2 kommentarer:

 1. Tack snälla du va hedrad jag vart.
  Jag fick lov att ringa in till mamma och pappa och berätta om den finfina utmärkelsen..=)
  Tack som fan igen..
  Här händer det grejer.Trodde att dom skulle komma idag kycklingarna men dom ligger kvar..
  kram
  majsan

  SvaraRadera
 2. Föresten, STORA TACKEN för smickret! Känns bra, erkänner att snälla tankar och ord mår man bra av.

  KRAM på dig också!

  SvaraRadera