söndag 21 november 2010

Lussebullebak...snart jul!?


Jag har i stort sett hela hösten legat en månad fel. Under oktober trodde jag det var september och nu i november har jag varit övertygad om att det varit oktober. Tiden går för fort....galet fort och jag hinner inte alls med.


Men idag har jag nog kommit i fas med månaderna, eller ligger kanske till och med lite före. För idag har mor och jag bakat lussebullar och lyssnat på julmusik. Det senare var kanske lite överdrivet men vi ville komma i rätt lussebullebakstämning och då krävs det helt enkelt julmusik.


Med ett lussebullsdoftande hus och ett snövitt vinterlandskap ute så känns det väldans tydligt att julen är i antågande....men vart hösten tog vägen förstår jag fortfarande inte. Vem plockade bort en hel månad från min kalender??


Är du i fas med tiden eller saknar du också en del av hösten?


4 kommentarer:

 1. Du räddade just min kväll... Dessa bilder gjorde min kväll till ett minne av trevliga lusse-bak där köket luktar gott och man sätter sig och tar en varm bulle och en kopp kaffe... Mmmm så gott...

  SvaraRadera
 2. Häpp!
  Just lussebullebaket ligger jag efter med men resten är i fas!
  Julmusik - check!
  Julpyssel - check!
  Tomtegröt äten - check!
  Glögg och pepparkakor - check!
  Tomteluvor framme - check!
  Tja...jag ligger bra till! :)

  SvaraRadera
 3. Jodå, jag hade gärna haft en månad höst till, innan det var dags för advent. Men nu är det bara att gilla läget och försöka jula så gott det går. Lussebullar och julmusik låter härligt!

  SvaraRadera
 4. Jag ligger inte alls bra till. KArtongerna med julpynt åkte upp idag men än så länge har jag inte orkat plocka upp något. Jag brukar alltid vara supertidig.

  SvaraRadera