söndag 18 september 2011

Flytt på gång

Jag håller på att flyttar. Hoppas ni vill följa med?! Jag återkommer med adressen när flytt och uppackning är klart  :-)

Jag har funderat ett tag på att byta bloggverktyg och även att flytta bloggen till ett webbhotell som står i mitt namn. Nu har jag startat den processen och jag kämpar just nu med att få wordpress på plats på  mitt webbhotell. Det är alltid spännande att göra saker när man har noll koll på vad man gör. Tack och lov har wordpress en bra beskrivning på hur man installerar verktyget på webbhotellet...även om det är lite omständigt....men koll på vad jag gör det har jag då rakt inte.

Anledningen till att jag byter verktyg är att jag tycker blogger har strulat lite väl mycket och flytten till ett webbhotellet gör jag för att jag vill "äga" min blogg och inte förlita mig på ett gratisverktyg på nätet.
Än har jag ingen aning om detta blir en bättre lösning....det återstår att se. Jag har ju ännu inte ens fått igång min nya bloggadress.

När allt fungerar som det ska kommer jag att länka vidare dit så ni hittar till min "nya" Fru Purjo-blogg. För jag hoppas ju att ni vill följa med till min nya adress  :-)

Under tiden kommer jag att blogga vidare här...ett tag till...

4 kommentarer:

 1. Spännande, jag hänger med.

  Varför menar du att wordpress skulle vara bättre, tro...

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen aning om wordpress är bättre. Men jag har använt det som verktyg till en annan hemsida och det har än så länge strulat mindre än blogger.... Har du andra erfarenheter?

  Men framför allt så vill jag ha bloggen på mitt webbhotell och då vet jag inte om det går att använda blogger...däremot kan man ha wordpress webbverktyg. Men som sagt har jag egentligen ingen större koll på sådant här..

  SvaraRadera
 3. Roligt att förnya sig, skulle också vilja.. Jag hakar på i din nya blogg, klart. Lycka till.

  SvaraRadera